fbpx

ДЕТСКИ РОЖДЕННИ ДНИ​

Имате ли нужда от помощ за организирането на рождения ден на детето Ви?

Искате ли детето ви да направи незабравимо парти?

 

Ренисгадс ще Ви помогне да организирате най-уникалното парти.

Онлайн формати:

Сътворихме различни възможности за избор,чрез който вашето дете да се забавлява! С нашия виртуален формат ние даваме възможност на вашите деца да изживеят незабравими мигове в света на мишока ФОРК. Вие избирате света, в който вашето дете да се потопи.

 

ФОРМАТ 1

,,ДА ИГРАЕМ С ФОРК’’ – ИНТЕРАКТИВНИ ИГРИ С ТЕРАПЕВТИЧЕН ХАРАКТЕР:

 

В създалите се обстоятелства, ние и нашите деца, сме принудени да стоим вкъщи! Но този външен натиск се отразява както на нашата, така и на тяхната психика. В дългогодишната си практика с деца и  възрастни, световно известният семеен психотерапевт д-р Лорънс Коен, достига до заключението, че в играта има терапевтични ползи. Вдъхновени от това и работата си с деца, създадохме за  вас, подходящи игрови дейности чрез творческите средства на кукления театър, който дават възможност на детето да се изрази през игрите с Мишока ФОРК ! По желание на родителя, може да получите обратна връзка за емоционалното състояние на детето си.

 

ФОРМАТ 2

,,Любим герой и кукла’’

 

Специално за вашето дете, създадохме този пакет за рожден ден, който включва любим герой (актьор с костюм по избор : Елза, Анна, Батман и т.н ) и мишока Форк, който ще направи вашия празник незабравим.

 

ФОРМАТ 3

,,Интерактивно кулинарно шоу с мишока ФОРК’’

 

Куклено шоу с фокуси и мастър-шеф парти, в което детето ви ще бъде главен герой и ще може да създаде кулинарни шедьоври. Изживейте едно по-различно парти с кисели краставички,  хвърчащи навсякъде и пръсти, омазани с вкусен течен шоколад и сметана. Влюбете се в готвенето по най-забавния възможен начин.

Посетете нашата Галерия

Проследете най-интересните мигове, споделени от онези, които ни се довериха

Ще организирате парти с любимите занимания на детето

 и според финансовите си възможности.
Аниматорите се ангажират да предлагат най-доброто възможно обслужване, когато става въпрос за забавления на децата.
И накрая … усмихнете се, отпуснете се, забавлявайте се и оставете децата да се наслаждават на нашите дейности. В крайна сметка това е тяхното парти !!

Социални мрежи

Харесайте ни или ни последвайте в социалните мрежи!

Свържете се с нас