fbpx

Използвайте нашия генератор за подаръци и извадете стреса от пазаруването на подаръци.

Подаръкът е израз на добри чувства, заздравяване на социални контакти или размяна на обществена позитивна енергия между хората.

Правенето на подарък е деликатна мисия, включваща внимателното обмисляне по избора, опаковането, поднасянето и приемането му.

Посетете нашата Галерия

Проследете най-интересните мигове, споделени от онези, които ни се довериха

Нашият фантастичен търсач на подаръци ще ви помогне да намерите идеални за подаръци

Целта му е да зарадва получателя си, да изкаже благодарност, съпричастност към определена кауза /служебна или лична/, да укрепи връзките и да си остане желана част от отношенията между партньорите.

 

Ренисгадс създаде тази онлайн услуга за тези от Вас, които знаете колко е важно направите качествена изненада с интересен подарък за ваш близък или познат.

С нас търсенето на подходящия подарък е лесно, удобно и бързо. Ние можем да бъдем полезни за всички поводи и всякакви различни ситуации. Не се налага да губите време в ровене на различни сайтове, защото ще Ви отнеме повече време, а може и да е по-скъпо от гледна точка на няколко доставки от всеки сайт. Не се притеснявате за бюджета, с който разполагате, защото ние ще се съобразим с него.

 

Понякога е трудно да се сетиш за подарък, който не си правил или получавал досега. В такива случаи се нуждаем от вдъхновяващ и необикновен подарък, който искрено да изненада човека, за когото е предназначен.

Нашият фантастичен търсач на подаръци ще ви помогне да намерите идеални за подаръци, които са съобразени с възрастта, личността и хобитата на получателя. Какво трябва да направите? В нашата онлайн анкета ще попитаме дали пазарувате за мъж, жена, момче или момиче. След като посочим възрастовия им диапазон, ще ви зададем няколко въпроса за личността, които ще ни помогнат да влезем в колекция от подаръци, които със сигурност ще се радват.

След като приключите с теста, в рамките на три дни, вие ще получите 3 предложения на внимателно подбрани подаръци, от които Вие можете да изберете един. За да Ви е още по-лесно, Ренисгадс ЕООД, ви предлага не само идеята за подарък, но и реализацията му, т.е

 

Вие ще получите подаръка опакован, с надписана картичка и готов за поднасяне.

Използвайте нашия генератор за подаръци и избегнете стреса от пазаруването на подаръци.

Социални мрежи

Харесайте ни или ни последвайте в социалните мрежи!

Свържете се с нас